Displate är det nya stället att köpa tavlor på!

Att införskaffa sig tavlor som man sedan sätter upp runt om i sitt hem kan verkligen få rummen att bli mer levande.

Ett hem med kala och nakna väggar kan lätt upplevas som inte så inbjudande och inte heller särskilt genomtänkta för den delen. Nej tavlor bör alla helt enkelt ha i sina hem, men vilka tavlor just du ska ha är såklart upp till dig själv.

I den här artikeln kommer vi inte att gå igenom hur man väljer vilka tavlor man ska köpa, utan vi tänkte snarare ta upp vart man kan köpa tavlor när man väl bestämt sig för att piffa upp sitt hem lite. Detta är nämligen inte riktigt helt enkelt om man aldrig köpt tavlor innan.

Köp tavlor från Displate

Om du planerar att köpa tavlor till ditt hem bör du överväga införskaffa dem från Displate. Denna onlinebutik är nämligen ledande inom försäljning av just tavlor. Alla tavlor som finns att köpas på Displate kommer från deras egna konstnärer. I skrivande stund samarbetar de med över 40 000 konstnärer från hela 86 olika länder.

Det grymma med Displate är att det finns så himla mycket att välja mellan. Det kanske låter lite klyschigt men det finns faktiskt något för alla. De har trots allt över 1,4 miljoner olika tavlor i deras sortiment.

Tavlorna är gjorda i metall

Alla tavlor som man köpa från Displate är gjorda i metall. Det går dock att justera tavlornas storlek, om den ska vara matt eller glansig, och vilken ram tavlan ska ha.

Det är även otroligt smidigt att sätta upp dessa tavlor. Allt material som du behöver för att få upp tavlorna på väggarna kommer med i beställningen utan någon extra kostnad. Tavlan sätts upp på väggen med hjälp av magneter – smidigt va?

Displate tar ansvar

Displate tar ansvar för sin omgivning och arbetar hårt för ha en positiv inverkan på världen. De ser väldigt seriöst på miljöfrågan och vill göra allt de kan för att minska växthuseffekten och människans påverkan på miljön.

Företaget har hittills planterat över 13 miljoner träd runt om över hela världen och mer kommer de bli. De gör alltså något bra för miljön samtidigt som de säljer kvalitativa tavlor till mängder av kunder runt om i världen.

Lämna en kommentar