5 grymma tips på studentpresenter

Det är svårt att hitta en bra present till en student, särskilt om man inte är släkt med personen i fråga som man ska köpa present till.

Men oroa dig inte – här är fem fantastiska idéer på studentpresenter som kommer att göra vilken student som helst glad!

1. Smycken

Smycken är ett bra sätt att visa sin kärlek till någon och kan också vara en bra studentpresent oavsett vem det än är som tar studenten.

Urvalet av smycken är väldigt stort och dina valmöjligheter är i princip ändlösa. Du kan köpa allt matchande halsband och armband till öronhägnen, ringar och mängder av andra smycken.

När det kommer till denna typ av present finns det också en stor prisskillnad mellan olika typer av smycken, vilket gör det möjligt för dig att lägga dig på den prisnivå som du känner passar.

2.Värdepapper

Även om det kanske inte är den roligaste gåvan att ge är värdepapper en smart och bra present som man kan ge.

Man kan nästan se denna present som en kickstart för studentens sparande och även som en form av vägledning till hur viktigt det är att spara pengar i allmänhet.

Om du väljer att köra på detta tycker vi det är viktigt att du kommer ihåg att poängtera vikten av att finansiella instrument kan öka och minska i värde, och att man kan förlora allt man investerat.

3. En klocka

En studentpresent ska vara något man har användning av, och vad är inte mer viktigt att ha koll på än tiden? En klocka är en enkel, men ändå säkert kort som alltid går hem.

Det kan vara ganska dyrt att köpa en bra klocka, så vårt råd är att leta efter rabatter på internet istället för att köpa i en vanlig butik. Tro det eller ej, men genom att göra på detta sätt kan man spara fler hundralappar än vad man tror.

Du måste också fundera på vilken typ av klocka du vill ge studenten. Idag finns det en större variation av klockor än någonsin tidigare, så detta kan faktiskt ta mer tid än vad man tror att bestämma sig för.

4. Pengar till körkort

Pengar till ett körkort är en av de enklaste och säkraste gåvorna du kan ge, men den är också mycket populär sådan.

Att ta körkort kan vara väldigt kostsamt om man är tvungen att boka många körlektioner, och därför kan just externa pengar för att finansiera detta vara av väldigt stor nytta.

Du behöver givetvis inte gå in och betala hela kostanden för studenten i fråga. Det är kanske lite rimligare att tänka att du betalar för en till två körlektioner eller något liknande.

5. Ett presentkort

Ett presentkort är en annan enkel och lätt present som nästan alla kan uppskatta. Med ett presentkort kan du vara säker på att du ger något som tas väl emot utan att det blir för dyrt.

Nästan alla butiker erbjuder idag presentkort vilket gör det hur enkelt som helst att välja en butik som du tror studenten skulle vilja handla ifrån.

En annan stor fördel med att ge bort presentkort som present är att du studenten själv kan välja precis vad det är han eller hon vill ha.

Lämna en kommentar